28. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Schön: Chceme vyhrávat a ukázat, že na to máme

Ke kádru Vyškova se připojil teprve nedávno, už teď ale potvrzuje, že patří mezi elitní ofenzivní fotbalisty. Patrik Schön se po generálce v Myjavě vyjadřoval k utkání i celému průběhu zimní přípravy, na kterou již v sobotu 2. března navazuje ligový výjezd do Kroměříže.

„Generálka byla úspěšná. Chtěli jsme vyhrát a předvést, že jsme kompaktní a připraveni do sezóny,” potvrdil Patrik Schön po vydařeném měření sil. On sám během něj navíc proměnil pokutový kop. „Na penaltu jsme byli určeni čtyři. Klukům jsem ale řekl, že když zrovna hraju beka, tak bych si chtěl dát gól,” smála se čerstvá posila z prvoligového Jablonce.

Schön absolvoval velkou část zimní přípravy ve vyškovských barvách. Měl tak dostatek času, aby poznal mančaft a šel sebevědomě do nové štace. „Příprava na mě působila velmi dobře. Viděl jsem, že Vyškov ví, co chce hrát, má vysoké ambice a že tréninky jsou výborné,” podotkl.

Jarní premiéra je přitom už za rohem. MFK zahájí druhou fázi ročníku venku na hřišti Kroměříže, a to v sobotu 2. března. Vyrazit na utkání můžete i vy v rámci výjezdu s ostatními fanoušky. Více si přečtěte ZDE. „Pozval bych všechny fanoušky na útočný fotbal, jenž si dáváme za cíl hrát po celé jaro. Chceme vyhrávat a ukázat, že na to máme,” dodal Schön.

Celý rozhovor si přehrajte v přiloženém videu.


Více
Více
Více
Více