20. dubna 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Kameník po Zbrojovce: Jsme zklamaní, ztratili jsme dva body

Remíza 1:1 se Zbrojovkou Brno? Jednoznačně ztráta. Takto se na výsledkem 24. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY díval vyškovský trenér Jan Kameník, který narážel především na neproměněné šance svých svěřenců.

„Jsme zklamaní ze zisku jednoho bodu. Myslím si, že jsme jednoznačně dva body ztratili. Výkon týmu snesl přísnější měřítko a takto bychom se chtěli prezentovat i dále, nicméně jsme neproměnili vyložené šance. Zejména v prvním poločase, kdy to mohlo mužstvu přinést větší klid,” popisoval střetnutí kouč Kameník.

Střelecky se domácí fotbalisté prosadili až během druhé fáze. „Šli jsme si za výsledkem, jenže bylo to o tom uzavřít zápas druhou brankou. Příležitosti jsme na to měli, nepodařilo se nám to a Zbrojovka z ojedinělého závaru v pokutovém území zakončila přesně. Sama potom vedla výsledek k remíze, zatímco my jsme se hnali za výhrou. V závěru už ovšem byla hra taková neurovnaná,” komentoval trenér MFK.

„Byla tam spousta situací, které jsme mohli řešit lépe a trošku s větším klidem. Nicméně závěr je takový, že bereme bod, s čímž nemůže panovat spokojenost. Teď je čas si trochu odpočinout po anglickém týdnu a příště doma výsledkově zvládnout utkání s Varnsdorfem,” dodal.

Celé, téměř devítiminutové ohlasy po zápase si pusťte v přiloženém videu.


Více
Více
Více
Více