8. května 2024, Tadeáš Mima

Lítá nám málo balónů do vápna, míní Svoboda po Jihlavě

Přišel na hřiště po hodině hry, týmu už ale k vyrovnání nepomohl. Antonín Svoboda naneštěstí ani přes velkou snahu neodvrátil porážku Vyškova, kterou mu uštědřila ve 27. kole F:NL jihlavská Vysočina. Co podle ofenzivně laděného fotbalisty MFK chybělo k tomu, aby se mančaft střelecky prosadil?

„Dostal jsem se na hřiště v 66. minutě, přičemž do té doby se mi zdálo, že jsme lepší. Bohužel jsme inkasovali blbý gól v první půli. Nevím, co k tomu říct. Hrajeme na míči, ale furt to jen tak nějak točíme dokola,” uvedl Svoboda po druhé porážce Vyškovanů za sebou.

Že by do zbytku utkání ovšem nedal hráč s číslem 14 všechno, to říct rozhodně nelze. „Moje povaha je, že na hřišti vždy odevzdám úplné maximum. Bojuju, rvu se a prostě věřím, že se tam něco odrazí a spadne,” popsal Svoboda svůj styl, kterým se na trávníku prezentuje.

„Až do samého závěru byla naděje na branku, jen nám tam chybí dostat kvalitní centr do vápna. Několikrát se objevíme jako útočníci v náběhu, nicméně zasekneme to. Musíme tak znovu a znovu, balónů do šestnáctky lítá málo,” doplnil vyškovský forvard.

Co dalšího pověděl Antonín Svoboda bezprostředně po výsledku 0:1, se dozvíte z kompletního rozhovoru níže.


Více
Více
Více
Více