11. ledna 2022, Tadeáš Mima

Máme dost času, abychom se sehráli, věří Cabadaj

Opět do plného tempa se vrací fotbalisté Vyškova. Jedním z hráčů na prvním společném tréninku byl i Tomáš Cabadaj, který na podzim naskočil do dvanácti zápasů FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

„Je znát, že máme spoustu nových kluků a bude si to sedat. Během pauzy jsme plnili individuální plány, takže fyzicky bychom měli být na společnou přípravu nachystáni,“ sdělil Cabadaj po úvodním tréninku s kolektivem.

Dosavadní příprava se skládala z individuálních cyklů, jejichž výsledky posílali hráči trenérům. „Myslím si, že cvičení účel splnila. Teď navazují činnosti jako práce s míčem nebo fotbalovost,“ přiblížil čtyřiadvacetiletý záložník.

Přestože je ve Vyškově na zkoušce řada nových tváří, cíl mají všichni stejný. „Asi půlka je nová, nějaká chemie by ale měla zůstat z podzimní části. Noví kluci se samozřejmě musí sžít s prostředím a máme před sebou dostatek času, abychom vše vyladili,“ podotkl Cabadaj.

Co se týče osobních dojmů, cítí se vyškovská opora dobře. A ukázat to bude moct v následujících přípravných duelech. Hned první z nich čeká Vyškov ve středu 12. ledna od 15.00 v Tipsport lize proti Olomouci. Měření sil hostí hřiště v Brněnských Ivanovicích.

„Nechceme prohrávat, já osobně určitě ne. Chceme v zápasech co nejlépe sehrát, abychom šli do jarní fáze maximálně připraveni,“ zhodnotil Cabadaj.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:15 | MUZ
MFK Vyškov
FK Varnsdorf