27. srpna 2021, Kryštof Severa

Vyškov posiluje, záložní řadu vyztuží David Krška

Management MFK Vyškov reaguje na početnou marodku v kádru a z brněnské Líšně přivádí sedmadvacetiletého záložníka Davida Kršku.

„V posledních 14 dnech se to na nás sesypalo a těch zranění bylo vážně moc. Mimochodem všichni tři útočníci. Nechtěli jsme jít cestou rozšíření kádru, ale zkvalitnění a přesně toto David Krška splňuje,“ komentuje novou akvizici Vyškova generální manažer Zbyněk Zbořil.

„Pro mě je to rozdílový hráč, který by nám měl zlepšit i tu produktivitu, která nás stála už dost bodů. Jsem hrozně rád, že se nám to povedlo dotáhnout do konce a věřím, že to pomůže i samotnému hráči. Pracujeme ještě na dalším posílení, ale hlavně se nám musí uzdravit klíčový hráči,“ dodává Zbořil.

V Krškovi přichází do Vyškova 55 druholigových startů, ve kterých Krška zaznamenal čtyři branky a čtyři asistence. V MSFL nová akvizice Vyškova nastřílela 27 branek v pětaosmdesáti zápasech.

„Zavolal mi trenér Trousil a zeptal se jestli bych neměl chuť jít hrát do Vyškova, když v Lišne nedostávám moc prostoru v zápasech,“ popisuje Krška svůj transfer do Vyškova. „První myšlenka samozřejmě byla, že zustanu v Lišni jelikož tam jsem už tak dlouho, po debatě s trenérem a vedením, jsem zjistil, že nejsem zase tak potřebný a tak jsem této možnosti po domluvě klubů využil,“ dodává.

A co od angažmá v MFK očekává? „Chci být platný hráč, ukázat všem, že mám na to hrát 2.ligu,“ uzavírá záložník, který prošel krom Líšně i brněnskou Zbrojovkou.

Více
Více
Více
Více