26. února 2023, Klub

Posila na kraj obrany, z ostravského Baníku bude ve Vyškově hostovat Jan Fulnek

Posilování MFK pokračuje. Kraj vyškovské defenzívy obohatí Jan Fulnek. Dvaadvacetiletý pravý bek tak poprvé ve své kariéře opustí Moravskoslezský kraj a ve Vyškově bude bojovat o co nejlepší umístění ve F:NL. Do Vyškova přichází formou hostování do konce sezóny.

Fulnek začal s fotbalem v Kozlovicích, podstatnou část kariéry však strávil nejprve ve Frýdku-Místku a poté v Baníku Ostrava. Právě v Baníku odehrál to nejpodstatnější co se týče dospělé kariéry. Celkem má na svém kontě 51 startu v MSFL, ve kterých zaznamenal čtyři branky a pět gólových nahrávek.

„Také s námi byl už na konci podzimu a v tom přípravném zápase se Znojmem vypadal velmi dobře. Teď na začátku přípravy na umělce se nám moc nelíbil, takže jsme s ním měli pohovor o tom, jestli tady vůbec chce zůstat, nebo ne. Dali jsme mu na výběr a on se rozhodl zůstat. A musím říct, že jakmile jsme přešli na přírodní trávník v Turecku, tak předvedl svoji úplně jinou tvář. Je to rychlostní typ, velmi dobrý na balónu. Máme další možnost použitelnosti na levého halva nebo beka. Mě velmi příjemně potěšil a velmi razantně si říká o to, aby hrál v základní sestavě,“ řekl k angažování Fulneka kouč Jan Trousil.

Více
Více
Více
Více