1. května 2023, Klub

Rozšíření realizačního týmu, asistentem Jana Kameníka se stává Róbert Kafka

Realizační tým Vyškova dozná ještě jedné změny. Poté, co odvolaného kouče Trousila nahradil Jan Kameník, obsazuje místo po odcházejícím asistentu Josefu Mazurovi drnovická legenda Róbert Kafka. Zkušený trenér a bývalý výborný kanonýr tak může dopomoci Vyškovu ke splnění sezónního cíle. Josef Mazura po konci u A-týmu pokračuje v trenérské kariéře u B-týmu a dorostu MFK.

„Na pozici asistenta trenéra přichází doplnit náš realizační tým pan Róbert Kafka. Velkou výhodou je jeho znalost prostředí, stal se legendou ligových Drnovic a nespornou výhodou do našeho projektu je i znalost francoužštiny,“ řekl krátce k jeho angažování manažer Vyškova Zbyněk Zbořil. Róbert Kafka není pro fanoušky Vyškova žádnou neznámou. V dresu Drnovic řádil mezi lety 1993 a 1998 a nesmazatelně se zapsal do srdcí fanoušků.

Jako trenér působil i v samotném Vyškově, konkrétně v sezóně 2007/2008, kdy zastával v tehdejším SK Rostex Vyškov roli šéftrenéra mládeže. Poté si vyzkoušel i pozici hlavního trenéra v Líšni nebo také krátce ve Zbrojovce Brno. Poslední zkušenost Kafky s profesionálním fotbalem se datuje k sezóně 2019/2020, kde si vyzkoušel roli asistenta opět v Líšni, nejprve pod vedením trenéra Machálka, později Valachoviče.

Více
Více
Více
Více