11. května 2023, Klub

Nábor: MFK Vyškov chce mít ženské týmy

Fotbal už dávno není jen sport pro muže. To si dobře uvědomují i v klubu MFK Vyškov, který v mužské části míří na nejvyšší příčky v rámci tuzemských fotbalových soutěží. Ve stejném duchu nyní nově dává dohromady i svou ženskou složku.

V pondělí 15. května se od 17:00 v areálu vyškovského stadionu uskuteční nábor do ženských a dívčích týmů. Pro zájemkyně je jen jedno, a to věkové omezení – musí být starší 5 let. Horní hranice není. Důležité je jen, že máš ráda fotbal a chceš ho hrát. Můžeš být malá či velká, začátečnice či pokročilá, rychlá nebo pomalá, stačí chtít.

Naši kvalifikovaní trenéři mají připravena zábavná cvičení a hry, věnují se všeobecné sportovní přípravě prostřednictvím fotbalu. S námi se naučíš ovládat míč, přesně přihrávat i střílet góly. Najdeš u nás nové kamarádky a budeš mít spoustu zážitků.

 Co si vzít na trénink? Kopačky nebo sportovní obuv, tepláky, mikinu (trenky, tričko dle aktuálního počasí) a pití. Rozhodně není nutné nové značkové sportovní vybavení. Na první trénink (nábor) je u dívek, kterým nebylo 15 let, vhodný doprovod rodičů.

Pojď smysluplně trávit volný čas v duchu sportovního zápolení a fair play! MFK Vyškov nabízí všem dívkám možnost naučit se hrát fotbal - nejpopulárnější kolektivní sport na světě.

Více
Více
Více
Více