29. května 2023, Klub

Informace pro fanoušky k barážovému dvojutkání

Vyškov dosáhl v aktuální sezóně obrovského úspěchu v podobě vybojování účasti v baráži. Po skončení FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY tak MFK čeká ještě složitý dvojboj s předposledním týmem F:L - FC Trinity Zlín. Pojďte podpořit MFK v boji o postup do nejvyšší soutěže. Detaily k výjezdu do Zlína a k domácímu utkání najdete níže.

Vyškované zahájí baráž na půdě prvoligového Zlína. Start utkání je plánován na čtvrtek 1. června v 17:30. Cena vstupenky je 10,- a můžete ji zakoupit online zde. Na utkání Vyškov také vypravuje autobusový výjezd. Hlásit se na něj můžete v prodejně Infos.cz na ulici Dobrovského. Cena výjezdu je 140 korun na osobu a nezahrnuje vstupenku. Autobus bude odjíždět v 15:30 od Rostexu a bude mít zastávku na Dukelské u čistírny.

Domácí zápas je v plánu na neděli 4. června. Jeho start proběhne v 17:00. Vstupenky budete moct kupovat v síti TicketLIVE během několika hodin. Cenová specifikace vstupenek bude následující:

DRUH VSTUPENKYCENA
Plné vstupné:120,-
Snížené vstupné:100,-
Vstupné do sektoru hostí:100,-

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma v rámci permanentní vstupenky.


SETKÁNÍ S FANOUŠKY

V rámci postupu do baráže o FORTUNA:LIGU si klub připravil setkání s fanoušky. V úterý od 18:00 se v Cukrárna Janský budete moci potkat s Tondou Kinským, Bennym, Jardou Srubkem, nebo třeba s Davidem Němečkem a také s trenérem MFK Honzou Kameníkem.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:15 | MUZ
MFK Vyškov
FC Zbrojovka Brno