27. června 2023, Klub

Změny v realizačním štábu, vedoucím týmu se stává Michal Klesa, kondičním trenérem Tomáš Josl

Realizační tým MFK doznal v letní pauze drobných změn. Pozici kondičního kouče obsazuje Tomáš Josl, který se vrací do prostředí, které zná, jelikož ve Vyškově dříve působil. Na místo vedoucího týmu se z pozice kapitána přesunuje Michal Klesa, který v uplynulých týdnech ukončil hráčskou karieru.

„Realizační tým doplňuje jako asistent a kondiční trenér bývalý hráč Vyškova Tomáš Josl. Jsem rád, že se podařilo dotáhnout do konce finální podobu trenérského týmu, kde se kloubí dravost, erudovanost, energie a zkušenost. Takže do nové sezóny jdeme s trenérským týmem v této podobě: Jan Kameník – hlavní trenér, Róbert Kafka – asistent, Tomáš Josl – asistent, kondiční a skills trenér a Rostislav Horáček – trenér brankářů,“ řekl k rošádám v trenérském štábu generální manažer Zbyněk Zbořil.

Fotbalový světoběžník Tomáš Josl má za sebou více než 30 startů v nejvyšší soutěži a k tomu nespočet v těch nižších. Mimo jiné má na svém kontě starty za Rapid Bukurešť nebo také NorthEast United. V sezóně 17/18 oblékal i dres Vyškova. „Tomáš nás doplnil na pozici kondičního trenéra, který se zároveň bude starat o individuální rozvoj hráčů,“ řekl trenér Jan Kameník.

Realizační tým doplnil také Michal Klesa, který se přesunul z role kapitána na místo vedoucího týmu.

Více
Více
Více
Více