21. července 2023, Redakce

Posila obranné fáze hry, přichází gólman Jiří Borek a obránce Adam Červeň

Kádr MFK nabírá těsně před startem F:NL jasnějších rysů. Dres MFK nově oblékne brankář Jiří Borek a obránce Adam Červeň. Naopak kádr Vyškova opouští obránce Jiří Oulehla, který míří do druholigové Kroměříže.

Vyškov těsně před začátkem soutěže dotáhl ke zdárnému konci angažmá brankáře Jiřího Borka, který bude ve Vyškově hostovat ze Slovácka. Brankářskou trojici MFK tak vytvoří duo Borek - Jícha doplněné o odchovance mládeže MFK Jana Derku.

Dalším nováčkem, který oblékne dres Vyškova je obránce Adam Červeň, ten přichází ze slovenské Banské Bystrice. Červeň zaujal trenérský štáb v přípravě na nový ročník F:NL a vysloužil si tak své pokračování v kádru Vyškova, kde zdvojnásobí slovenskou výpravu, prozatím reprezentovanou jen Pavolem Ilkem.

Řady MFK naopak opouští Jiří Oulehla. Obránce, jenž zažil v klubu čtyři sezóny a vybojoval postup do F:NL míří do Kroměříže. Na hostování do prvoligové Plzně se také přesouvá stoper Sampson Dweh Jr., který bude rok hostovat v týmu, te vede jako asistent bývalý kouč MFK Jan Trousil. Součástí dohody je i možnost opce.

Více
Více
Více
Více