8. srpna 2023, Kryštof Severa, foto: Jaryn Doležal

Posila do brankoviště, ze Slavie přichází Jan Stejskal

Brankoviště MFK hlásí posilu. Z pražské Slavie přichází šestadvacetiletý brankář Jan Stejskal. Majitel více než dvaceti startů v nejvyšší soutěži má povolení k přípravě s týmem. Papírově by jeho hostování mělo být dotaženo v nejbližší době.

Brankoviště MFK navíc posiluje gólman Jan Stejskal, který přichází na půlroční hostování z pražské Slavie. Šestadvacetiletý brankář se zkušenostmi z mládežnických reprezentací se k týmu připojil v pondělí 7. srpna. Odchovanec pardubického fotbalu má za sebou 19 startů v nejvyšší tuzemské soutěži, navíc přidal i tři starty v nadstavbě. Ve své kariéře prošel mimo Slavie i Sigmou Olomouc, Mladou Boleslaví, nebo také Radotínem, který v sezóně 2017/18 prošel i druhou nejvyšší soutěží. Vyškovské prostředí, respektive stadion v Drnovicích pro něj není úplnou neznámou, neboť právě v Drnovicích vychytal v loňské sezóně bod za remízu 2:2.

„Spolupráce se Slavií ohledně brankářského postu pokračuje a po vydařeném angažmá Tondy Kinského přichází další jejich kmenový brankář do našich řad. Jednání nebyla jednoduchá, ale podařilo se vše dotáhnout do úspěšného konce,“ řekl k dotažení hostování generální manažer MFK Zbyněk Zbořil.

Více
Více
Více
Více