27. srpna 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Penalta v závěru? Trochu jsem si pro faul šel, podotkl Vintr

Na hřiště přišel ke konci druhého poločasu, načež přidal i razítko na vyškovské vítězství. Ondřej Vintr proměnil v závěru utkání penaltu, díky níž MFK porazil doma béčko Sparty a vyšvihl se na první místo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Sám Vintr uznával, že výkon jeho mančaftu nebyl v první půli přesvědčivý. „Hra se ovšem ve druhém poločase diametrálně změnila a otočili jsme skóre do jednoznačné podoby,” ocenil útočník postupný progres. Zisk tří bodů potom definitivně potvrdil právě on, když si vykoledoval pokutový kop a sám ho také proměnil.

„Trochu jsem si pro faul šel. Protihráč mi nešikovně přišlápl nohu a myslím si, že jasná penalta. Ve vteřině jsem si vzal balón, abych si mohl kop i zakončit,” poznamenal Vintr. Vyškov díky úspěchu 3:1 tak prodloužil svoji podzimní neporazitelnost a zaslouženě je na čele soutěže.

„Je příjemné, že jsme zatím neporaženi. A není to jenom na podzim – počítám to způsobem, že od doby, co přišel trenér Kameník, kromě venkovního utkání baráže se Zlínem se ještě neprohrálo,” vyzdvihl Vintr. Co dále pověděl bezprostředně po zápase, se dozvíte v ohlasech níže.

Více
Více
Více
Více