17. září 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Prostějov? Velmi cenná výhra, uvědomuje si Kameník

Vybojovaná výhra, která má velkou hodnotu. Trenér Jan Kameník bilancoval úspěch 4:3 v derby s Prostějovem, o němž se rozhodovalo až v úplně posledních minutách střetnutí. Mrkněte se na záznam z tiskové konference, kde zaznělo vše důležité.

„Hned z první příležitosti jsme vstřelili branku, což nás povzbudilo. Měli jsme snahu dostat utkání pod kontrolu a přidávat do ofenzivy další nebezpečné situace. Nicméně Prostějov z ojedinělé šance dával na 1:1,” popisoval vývoj zápasu vyškovský trenér Jan Kameník.

MFK posléze znovu udeřil, Prostějov ovšem i napodruhé srovnal. Tentokrát po standardní situaci. „Potom ve druhé půlce byla naše aktivita dopředu větší, snažili jsme se tlačit za výsledkem. Nepohlídali jsme si ale brejk protivníka a najednou jsme to byli my, kdo dotahoval,” uvědomoval si kouč.

„Musím ocenit všechny hráče, kteří byli na hřišti. Zvedli jsme se z těžké situace a i díky střídajícím hráčům a fanouškům na tribuně jsme dotáhli souboj do vítězného konce. Velmi cenná výhra,” doplnil Kameník. Kompletní rozhovor sledujte ve videu níže.


Více
Více
Více
Více