28. září 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Vyloučení Teplic nám pomohlo, ví Kameník. Co říkal Borek po nule?

Další velkolepý úspěch si připsali fotbalisté Vyškova, kteří ve 3. kole MOL Cupu vyřadili prvoligové Teplice. Trenér Jan Kameník rozebírá zásadní momenty zápasu, v němž udržel čisté konto brankář Jiří Borek. Také on přidal svůj pohled na utkání a postup mezi šestnáctku nejlepších v pohárové soutěži.

„Hned v úvodu jsme přežili šanci, při níž nám Teplice utekly z pravé strany. V situaci nás podržel Borek, potom si myslím, že jsme se do hry dostali trochu více a začali jsme soupeře ohrožovat. Věděli jsme, že Teplice jsou nebezpečné díky míčům nahoru do naší obrany a umí sbírat odražené míče,” zahájil své hodnocení kouč Jan Kameník. Vyškov se tak snažil být obezřetný a vstřelil gól, těch ovšem mohlo padnout i více.

MFK však v defenzivě táhl skvělý Jiří Borek, který mezi tyčemi udržel čisté konto. „Byl tam závar po rohu, jenž byl hodně nepříjemný. Bylo důležité, že jsme to nějakým způsobem zvládli. Lítal jsem zprava doleva a snažil jsem se klukům nějak pomoct, naštěstí oni pomohli mě a spolu jsme to zvládli. A to platí také o celém utkání,” podotkl gólman domácích.

Celé ohlasy si přehrajte ve videích níže.



Více
Více
Více
Více