6. listopadu 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

0:0 s Líšní? Vysloveně hrubku neudělal nikdo, všímal si Ilko

Klasický zápas s brněnským soupeřem mají za sebou fotbalisté Vyškova. V předposledním podzimním kole pouze remizovali s Líšní, která podobně jako MFK udržela čisté konto. K měření sil se vrátil hostující obránce Pavol Ilko.

„Absolvovali jsme typické utkání Líšeň–Vyškov, kde to je většinou buď o jednom gólů, nebo o žádném. Minulý rok jsme zažili venku víceméně podobný průběh, kdy však Líšeň udělala chybu a skórovali jsme z penalty. Tentokrát vysloveně hrubku neudělal nikdo a šance nebyly na žádné straně využity,” zhodnotil Ilko střetnutí na stadionu soupeře.

Ani remízy ovšem nemusel Vyškov litovat. Stejným skóre dopadl také souboj druhé Dukly Praha s Táborskem, takže do vzájemného souboje tuto sobotu v Drnovicích půjde MFK jako lídr soutěže. Na druhou stranu svěřenci kouče Jana Kameníka mají za sebou dvě porážky a jeden nerozhodný duel, což není tak přesvědčivá série, jakou hýřil v předchozích týdnech.

„Je pravda, že do dalšího zápasu nejdeme s výsledkovou šňůrou, jež by nás pasovala do role favorita. Na druhou stranu to může být pro nás výhoda, abychom se semkli a všem ukázali, že není naše první příčka náhoda,” podotkl Ilko. Podle vyškovského beka bude priorita se na čele FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY udržet. „Určitě by bylo psychickou vzpruhou uzavřít podzim první. Obzvláště před dlouhou zimní přípravou, která je dlouhá,” doplnil.

Dorazte na klíčovou bitvu podzimu i vy! Střetnutí Vyškova s Duklou Praha, které bude mimo jiné odplatou za nedávné osmifinále MOL Cupu, se koná v sobotu 11. listopadu od 10.15 na domácím stadionu v Drnovicích. Vstupenky zakoupíte za levnější cenu v předprodeji ZDE.

Více
Více
Více
Více