12. listopadu 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Hrdina Stejskal: Jsme půlmistři, takže nějakou kvalitu máme

I jeho klíčové zákroky pomohly k tomu, aby fotbalisté Vyškova porazili na závěr podzimu Duklu Praha. Gólman Jan Stejskal komentoval výkon, díky kterému vchází MFK do zimní pauzy FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY jako lídr soutěže.

„Střetly se dva nejlepší celky druhé ligy, takže bylo vidět vysoké nasazení. Musím říct, že super. Vletěli jsme do toho, dali jsme góly a záleželo nám na standardkách. Vlastně to rozhodlo, protože z jedné jsme otevřeli skóre. A věděli jsme, že první gól bude rozhodující,” uvedl brankář Vyškova.

MFK tak potvrdil, že po sérii horších výsledků z předchozích týdnů mu dech nedošel. „Nějaký menší výpadek zastihne každého. Velká mužstva však umí takto zareagovat – náš tým ukázal velkou sílu, když zvládl tento velmi důležitý zápas,” ocenil Stejskal závěrečný výkon podzimu.

Čtyřbodový náskok na čele F:NL přitom je velmi slibným ukazatelem. „Jsme půlmistři, takže si myslím, že nějakou kvalitu máme. Teď je to o detailech a abychom zachovali tým. Abychom zůstali pohromadě. Určitě kvalitou na postup disponujeme,” poznamenal gólman Jihomoravanů.

Co všechno sdělil Stejskal na pozápasové tiskové konferenci, se dozvíte v přiloženém záznamu.


Více
Více
Více
Více