10. ledna 2024, Tadeáš Mima, foto: C.D. Leganés

Vyškov hlásí posily! Ze Španělska přichází Kayondo a Fomba

Parádní příchody si připravili fotbalisté Vyškova! Ze španělského Leganés přicházejí na půroční hostování levý obránce Aziz Kayondo a křídelník Issa Fomba. Oba hráči mají být cennými posilami, které pomohou klubu v jarních bojích o čelo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Aziz Kayondo je jednadvacetiletým levým obráncem z Ugandy. Během svojí kariéru již startoval například za Real Monarchs v americké MLS Next Pro, přičemž teď přichází z B-týmu španělského Leganés. Na kontě však má třeba i utkání v africké Lize mistrů za Vipers SC.

Aziz Kayondo

Další novou tváří v řadách MFK je Issa Fomba, jenž pochází z Mali. Dvaadvacetileté křídlo se po přesunu do Evropy představilo v Málaze, kde si zahrálo mimo jiné i zápas poháru Copa del Rey. Také druhá akvizice z Legánes se tedy jeví velmi zajímavě a může být důležitým dílkem v sestavě MFK.

Vyškovští hráči nedávno zahájili zimní přípravu před jarem ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Její součástí bude i série přípravných duelů, přičemž první z nich se uskuteční už v sobotu na hřišti slovenské Skalice.

Issa Fomba

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 17:00 | MUZ
Slezský FC Opava
MFK Vyškov