18. ledna 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Ondřej Vintr se loučí s Vyškovem, kam vedou jeho další kroky?

Po čtyřech sezónách v dresu Vyškova končí jeden z významných hráčů týmu. Další starty za MFK už nepřidá ofenzivní fotbalista Ondřej Vintr, jehož další kroky vedou do MSFL – konkrétně do FC Zlínsko.

Ondřej Vintr na podzim startoval v 15 zápasech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, k nimž přidal ještě tři pohárová střetnutí. Za první půlku sezóny přitom nastřílel pět gólů. V uplynulém ročníku stihl tref osm za 33 utkání. V dresu MFK odehrál Vintr celkem 111 utkání, ve kterých vstřelil 40 branek.

Další Vintrovou destinací se stává Zlínsko, které se po podzimu v MSFL nachází na velice solidní třetí příčce tabulky. S druhým Baníkem B a vedoucím béčkem Karviné navíc jsou na shodném počtu 33 bodů.

„Ondra odvedl ve Vyškově absolutně fantastickou práci. Ale s tím, jak jdou naše ambice nahoru, tak jsou na hráče větší a větší nároky. Vzhledem k tomu, že Ondra má svoje civilní zaměstnání, tak už to pro něj bylo těžké skloubit profesionální sport se zaměstnáním a na jeho žádost došlo k ukončení kontraktu a přesunu do Zlínska. Samozřejmě nás to mrzí, že nám Ondra nebude moct pomoct pobít se o ten společný cíl, ale vyhověli jsme jeho žádosti a třeba se naše cesty někdy v budoucnu ještě spojí,“ řekl k odchodu Vintra generální manažer Zbyněk Zbořil.

MFK Vyškov přeje do další kariéry pouze to nejlepší, hodně úspěchů ve fotbalovém i osobním životě a ať to stále střílí!

Více
Více
Více
Více
×
Odehrané v 10:15 | MUZ
MFK Vyškov
FK Varnsdorf