7. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Odchody z klubu: s Vyškovem se loučí Coulibaly a Jícha

Dvojice jmen již nezasáhne do jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Fotbalisty Vyškova opouští obránce Kessy Coulibaly a brankář Filip Jícha, kterým klub děkuje za všechny odvedené služby.

Kessy Coulibaly se ke klubu připojil v létě 2023 a záhy už byl u úspěšného vstupu MFK do sezóny. Po příchodu z francouzského Sochaux naskočil jednadvacetiletý stoper do devíti ligových zápasů a čtyř pohárových. Jeho další kroky vedou do týmu Huntsville City, jenž je účastníkem MLS Next Pro, tedy soutěže třetí nejvyšší úrovně v USA.

Vyškovský dres již neoblékne ani Filip Jícha, jenž se připojil ke kádru MFK v roce 2022. Plnil převážně roli náhradníka a za tu dobu stihl sedm startů – tři v MOL Cupu a čtyři zkraje aktuálního ročníku F:NL. Vyškov s Jíchou v bráně nikdy neprohrál, a to s bilancí šesti výher a jediné remízy. Novým gólmanovým působištěm se stal účastník MSFL TJ Start Brno.

Oběma hráčům děkujeme za poctivou práci, kterou v dresu MFK Vyškov odvedli. Zároveň přejeme jen to nejlepší jak do další kariéry, tak i do osobního života.

Více
Více
Více
Více