7. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

„Už idu!” Hostování Stejskala se prodlužuje do konce sezóny

Původně mělo jeho působení u fotbalistů Vyškova již končit, situace se však mění! Hostování brankáře Jana Stejskala, který se na podzim stal klíčovým členem mužstva na cestě za prvním místem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, se prodlužuje o půl roku. MFK tak o svoji gólmanskou jedničku na jaře nepřijde a bude moct dále pracovat na postupovém cíli.

Stejskal se ke kádru Vyškova připojil během srpna 2023 z pražské Slavie, přičemž hned poté začal plnit roli jedničky mezi tyčemi. Jeho premiérou bylo domácí měření sil s béčkem Sigmy Olomouc, proti níž vychytal svoji první nulu a dotáhl mančaft k úspěchu 1:0. Co se týče čistých kont, těch Stejskal za celý podzim nastřádal rovných šest. A po domluvě jeho kmenového klubu s MFK je jasné, že jich bude moci přidat ještě mnohem více.

„Jsme velice rádi, že se podařilo prodloužit působení Honzy Stejskala v našem dresu i pro jarní část ročníku. Po jeho příchodu se stal absolutní oporou, která táhla naše sezónní ambice i celkově obrannou činnost týmu. Doufám, že spolupráce bude i nadále vzájemně prospěšná a Honzovo hostování bude zakončeno přesně, jak si tady všichni přejeme,” uvedl generální manažer klubu Zbyněk Zbořil. Samotný Stejskal pak ve video oznámení pouze stvrdil pokračování angažmá stručným „Už idu!” po vzoru svého filmového jmenovce, jehož ztvárnil Bolek Polívka.

Někdejší mládežnický reprezentant dosud odchytal za Vyškov 13 utkání, z toho jedno v MOL Cupu. Dohromady má Stejskal na kontě osm vítězství, tři remízy a pouhé dvě porážky. Šestadvacetiletý gólman tak již může po očku vyhlížet start FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, jež MFK absolvuje v sobotu 3. března na hřišti Hanácké Slavie Kroměříž. Ještě předtím však mančaft bude finišovat zimní přípravu, jejíž hlavní fáze začíná už o tomto víkendu. Vyškov totiž vyrazí na soustředění do Španělska, kde vyzve mimo jiné rezervu Realu Madrid či Leganés.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 17:00 | MUZ
Slezský FC Opava
MFK Vyškov