11. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Vyškov dorazil na soustředění, v neděli začíná trénovat

Dlouho očekávané soustředění ve Španělsku startuje. Fotbalisté Vyškova během soboty přicestovali do Madridu a zvykají si na tamní prostředí. První tréninkové jednotky se uskuteční v neděli, nyní si můžete prohlédnout první fotografie přímo z místa.

Mužstvo se vydalo na cestu v sobotu dopoledne, kdy jej nejprve čekal přesun do Vídně. Odtud se následně vydal MFK letecky do Madridu, kde se hráči i realizační tým v dalších hodinách zabydleli na hotelu.

První tréninky se chystají na neděli 12. února, kdy si Vyškované ozkouší tréninkový areál partnerského klubu C.D. Leganés. O tom, co všechno bude mít podzimní lídr FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nablízku, jsme informovali ZDE.

„Cílem soustředění je, abychom využili nejen přírodní trávy a kvalitního zázemí, ale také možností s hráči intenzivněji zapracovat na individuální úrovni,” zmínil ještě před odjezdem trenér Jan Kameník. Co vše Vyškovany během intenzivního týdne čeká, naleznete přehledně ZDE. Chybět nebudou ani atraktivní zápasy s béčkem Realu Madrid a Leganés.

Sledujte sociální sítě MFK Vyškov, aby vám neutekly ani další novinky ze španělského soustředění. Oficiální profily klubu najdete na Facebooku, Instagramu či na síti X.

Sestava MFK Vyškov na soustředění

Brankáři: Jan Stejskal, Jiří Borek, Jan Derka.

Hráči v poli: David Němeček, Filip Štěpánek, David Krška, David Moučka, Patrik Schön, Paul Cherif Nghabo, Oumar Kamara, Fahad Aziz Bayo, Golden Mafwenta, Allan Delferriere, Amidou Diallo, Abdu Kayondo, Issa Fomba, Antonín Svoboda, Abdoullaye Sylla, Pavol Ilko, Lukáš Lahodný.

Více
Více
Více
Více