14. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Prodáváme permanentky na jaro! Buďte u vyškovské cesty i vy

Permanentky na jarní část sezóny jsou v prodeji. Přidejte se k cestě fotbalistů MFK Vyškov, kteří budou v příštích týdnech a měsících pokračovat v boji o postup do nejvyšší české soutěže. Zakoupit můžete permanentky jak online, tak v kamenné prodejně Infos.

Vyškov na podzim ukázal, že postup do první ligy je pro něj absolutní prioritou. Po půlce ročníku tak svěřenci trenéra Jana Kameníka mají na čele FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY čtyřbodový náskok, s nímž se bude o to příjemněji vstupovat do jarních bitev. A ambice potvrzuje MFK také v aktuální přípravě, kdy remizoval třeba s béčkem světoznámého giganta Realu Madrid. Jednoduše lze vidět, že Vyškované se nezastaví před ničím.

Jaro ovšem bude dlouhé a bez podpory vášnivých fanoušků to nepůjde. Staňte se aktéry vyškovského putování za úspěchem i vy a získejte permanentku na všechna domácí utkání mančaftu na jaře. A to včetně případné baráže. Nejvýhodnější je KOUPIT PERMICI ONLINE ZDE, kde vás bude stát 720 korun. Při zakoupení online zároveň obdržíte na e-mail i digitální bulletin v den každého zápasu.

Druhou variantou, jak získat permanentku a zůstat týmu na dosah, potom je kamenná prodejna Infos na adrese Dobrovského 3 ve Vyškově, kde permanentku dostanete za 820 korun. Ceny internetového i offline prodeje se shodují s částkami za podzimní fázi.

Neváhejte dlouho a přidejte se již nyní mezi fanoušky, kteří poženou MFK Vyškov ve snaze za postupem mezi elitu! Níže si prohlédněte seznam všech domácích zápasů na stadionu v Drnovicích, jež podzimního lídra soutěže čekají.

9. března | 10.15 MFK Vyškov – FC Sellier & Bellot Vlašim Stadion Drnovice
30. března | 10.15 MFK Vyškov – FC SILON Táborsko Stadion Drnovice
13. dubna | 10.15 MFK Vyškov – MFK Chrudim Stadion Drnovice
20. dubna | 10.15 MFK Vyškov – FC Zbrojovka Brno Stadion Drnovice
27. dubna | 10.15 MFK Vyškov – FK Varnsdorf Stadion Drnovice
8. května | 10.15 MFK Vyškov – FC Vysočina Jihlava Stadion Drnovice
18. května | 10.15 MFK Vyškov – SK Líšeň 2019 Stadion Drnovice
Více
Více
Více
Více
×
Odehrané v 10:15 | MUZ
FK Viktoria Žižkov
MFK Vyškov