14. února 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Zpět do zápasového tempa: Vyškov bude hrát s Leganés B

Po měření sil s béčkem Realu přichází i druhé utkání španělského soustředění. Fotbalisté Vyškova v něm narazí na rezervu C.D. Leganés, jehož tréninkového centra a místních podmínek v těchto dnech využívají. Co lze od dalšího atraktivního soupeře?

MFK se pokusí proti rezervě dalšího známého klubu navázat na to, co se mu podařilo v úterý dopoledne. Tým trenéra Jana Kameníka uhrál velmi pěkný výsledek 1:1 s béčkem madridského Realu a zažil úspěšný první vrchol soustředění, jež trvá od sobotního příletu do cílové destinace.

Program přípravného kempu se odehrává v areálu C.D. Leganés, které se stane i dalším protivníkem Vyškova. Jihomoravané ovšem nevyzvou aktuálního lídra druhé španělské ligy, nýbrž jeho záložní mužstvo hrající na úrovni páté nejvyšší soutěže. V ní je na třetím místě svojí skupiny, přičemž lépe na tom je pouze Mostoles a – shodou náhod – vedoucí Real Madrid C.

Kromě rezervy Leganés působí v lize třeba také béčko Raya Vallecano, právě nad nímž C.D. uspělo o uplynulém víkendu 2:1. Obecně Leganés B momentálně prochází výsledkově slušným obdobím, jelikož z posledních pěti střetnutí prohrálo pouze jednou. Přátelské utkání s Vyškovem pro něj zároveň bude kvalitní konfrontací, což MFK potvrdil svým úterním výkonem.

Kouč Kameník ocenil, že se Vyškované proti Realu B prezentovali pevnou defenzivou. Scházela však možná trochu větší odvaha vepředu, což si může vyzkoušet mužstvo právě ve čtvrtek proti záložnímu celku svého partnerského klubu. Středeční den probíhal v tréninkovém duchu a Vyškov opět naplno těžil z bohatého zázemí, jež má po celou dobu soustředění nablízku.

Utkání mezi Leganés B – Vyškov se uskuteční ve čtvrtek 15. února. Začínat se bude od 14 hodin. Živé vysílání zápasu se neplánuje, k dispozici bude informace o průběžném skóre.

Více
Více
Více
Více
×
Odehrané v 10:15 | MUZ
FK Viktoria Žižkov
MFK Vyškov