4. března 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Domácí premiéra už v sobotu! Přivítejte MFK bouřlivou kulisou

Už se vám stýskalo po fotbalistech Vyškova? Jarní fáze FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY startuje v plném tempu, přičemž už o tomto víkendu můžete MFK podpořit na jeho domácí půdě. V sobotu 9. března přijede do Drnovic Vlašim, proti níž rozhodně nesmíte v hledišti chybět! K dispozici jsou vstupenky na samotný zápas i permanentky na celé jaro.

Vyškov již má za sebou premiéru po zimní pauze, kterou absolvoval v Kroměříži. Tam mu sice vítězství uteklo, o to větší motivaci ale hráči nyní mají do domácího prostředí. Na drnovickém stadionu už od sobotních 10.15 přivítají Vlašim a chtějí se ukázat před vámi – fanoušky – v plné síle.

Na čele F:NL stále drží Vyškované tříbodový náskok před druhou Duklu Praha. Navíc pokud by se svěřencům trenéra Jana Kameníka zadařilo právě proti Vlašimi, mohli by se opět nastartovat do vysněné formy jako na podzim.

Co je jisté, že bez fanoušků a bouřlivého publika to nepůjde. Zamiřte tak 9. března na stadion Drnovice i vy, abyste viděli lídra soutěže v plné zbroji při dalším tvrdém souboji. Elektrizující atmosféru zažijete na vlastní kůži, pokud zakoupíte vstupenky na utkání ZDE.

Jaro však bude dlouhé a tým potřebuje udělat z Drnovic nedobytnou pevnost, aby se na konci sezóny radoval z postupu. Proto jestli chodíte na všechny zápasy Vyškova, získejte permanentku rovnou na celou jarní fázi. Seženete ji právě teď ONLINE.

KUPUJTE VSTUPENKY NA VLAŠIM

Vyškovští fanoušci při výjezdu do Kroměříže. Foto: Michal Málek

Více
Více
Více
Více