9. března 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Dvougólový Diallo: Jsem rád, ale hlavní je vždy tým

Hrdinou utkání s Vlašimi se stal Amidou Diallo, který zachránil v podstatě ztracený výsledek. Už to vypadalo, že si Vlašim odveze vítězství, nicméně právě vyškovský střelec dvěma trefami na sklonku zápasu vydřel pro MFK cenný bod.

„Po utkání se cítím dobře a jsem šťastný za tým. Nejdůležitější je, že jsme neprohráli a bojovali jsme až do konce utkání,” hlásil po hektickém závěru útočník Amidou Diallo. Právě jeho trefy z 90. minuty a ze třetí minuty nastavení pomohly MFK k bodovému zisku.

„Jsem za dva góly velmi rád, ale hlavní je vždy tým. Fotbal není individuální disciplína. Ale když mohu týmu pomoci k výhře nebo aspoň k remíze, je to pro mě radost,” podotýká čtyřiadvacetiletý střelec.

Diallo zároveň viděl posun oproti Kroměříži. „Viděl jsem, že jsme tentokrát více bojovali. Snažili jsme se lépe přihrávat a rotovat na obou stranách. Rád bych tak pomohl týmu k postupu do první ligy,” říká.

„Z mého pohledu se musíme lépe využívat prostory po stranách hřiště. Protože máme rychlé hráče na bocích a také vepředu, kde máme kvalitní útočníky,” oceňuje Diallo. Podívejte se na rozhovor přiložený níže.


Více
Více
Více
Více