29. března 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Vyškov se vrací po pauze, přivítá doma Táborsko

Reprezentační přestávka je u konce a vrací se FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA. V rámci jejího 20. kola se představí také fotbalisté Vyškova, kteří doma vyzvou Táborsko. Bitva druhého týmu soutěže se třetím se uskuteční na stadionu v Drnovicích od sobotních 10.15 hodin.

MFK bude napravovat nevydařený vstup do jara, jenž dosud znamenal jednu remízu a dvě porážky. Před dvěma týdny z toho byl neúspěch 0:1 na půdě béčka Olomouce, předtím doma bod za výsledek 2:2 s Vlašimí a jarní premiéra s Kroměříží dopadla 0:1.

Kvůli nepříznivým výsledkům se Vyškovští propadli z první příčky na druhou, přičemž Dukla má náskok už o pět bodů s jedním odehraným zápasem navíc. O čtyři body za druhými Jihomoravany pak figuruje Táborsko, jež se stane právě o víkendu dalším soupeřem MFK.

„My nejlépe víme, že nám to teď nejde a je na nás všech, abychom se z toho vyhrabali. Na našich cílech se nic nemění. I v našich skromných podmínkách, hlavně těch tréninkových, se všichni pokusíme najít z toho cestu ven,” říkal v obsáhlém rozhovoru generální manažer Zbyněk Zbořil. A právě teď se nabízí solidní možnost, jak se znovu rozjet.

Táborsko ovšem po zimní přestávce zatím celkem šlape. Důkazem budiž dvě bezgólové remízy s Chrudimí a Zbrojovkou i vítězství 2:1 nad nevyzpytatelnou Jihlavou. Nejen z tohoto je zřejmé, že ani svěřenci trenéra Jana Kameníka nemají před sebou žádnou snadnou práci. Další zaváhání by se však pro ně stalo další komplikací, kterou si nesmí dovolit.

Když se mančafty střetly na podzim, vznikla z toho remíza 1:1 na půdě Jihočechů. Tehdy se trefoval za Vyškov ještě Idjessi Metsoko. Tentokrát tedy bude muset převzít střelecké žezlo někdo další, aby mohlo mužstvo pomýšlet na výhru.

Dorazte na první duel po reprezentační pauze i vy! Hraje se v sobotu 30. března od 10.15 na stadionu v Drnovicích, kam si můžete zakoupit VSTUPENKY ONLINE. Zároveň se zapojte i do soutěže na sociálních sítích MFK, o které zjistíte více v přiloženém příspěvku.


Více
Více
Více
Více