30. března 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Po slibné desetiminutovce jsme si vybrali slabší pasáž, říká Kameník

Pořádně divoký vývoj přinesl druhý poločas utkání Vyškova s Táborskem. Bitvu druhého týmu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, jejíž skóre se během chvilky proměnilo z 2:0 na 2:2, shrnul trenér MFK Jan Kameník. Kde podle něj byly mezery, ale i pozitivní momenty?

„Samozřejmě jsme se na zápas po reprezentační pauze těšili, byli jsme motivováni jít za výsledkem,” podotkl trenér Jan Kameník. Poslední duely fotbalistům MFK výsledkově nevyšly, a proto chtěli všechno doma odčinit. Úvod byl však podle kouče poměrně nervózní.

„Objevovala se spousta takových zbytečných ztrát. Úplně nám nevycházela výstavba hry, až na jednu situaci jsme ale vzadu hráli relativně dobře a soupeře jsme do větších možností nepouštěli,” vyzdvihoval Kameník. Vyškov pak měl šanci díky Patriku Schönovi a vypracoval si i zajímavé standardní situace.

Kameník rozhodně viděl už v první půli pasáže, od nichž se dalo odrazit. „Řekl bych, že na dobré věci jsme v druhé části navázali. Ukázali jsme velmi slibnou desetiminutovku, kdy jsme vstřelili dvě branky a utkání jsme měli mít dostatečně pod kontrolou,” podotkl.

Pak ale jeho tým zbytečně inkasoval. „Ani naše reakce nebyla dobrá a po individuální chybě jsme hned obdrželi druhou branku. Vybrali jsme si slabší pasáž a začínalo se od nuly. V závěru jsme si dle mého vytvořili větší tlak, ale k dalšímu gólu to už nevedlo,” mrzelo trenéra.

Celý komentář si poslechněte na záznamu tiskové konference.


Více
Více
Více
Více