27. dubna 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Krollisův výkon? Výrazně přispěl k výhře, chválí Kameník

S pozitivními emocemi shrnul trenér Jan Kameník vítězství Vyškova 2:1 nad Varnsdorfem. Díky úspěchu z 25. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se MFK posunul o jediný bod za lídra tabulky Duklu Praha. Kouč vyzdvihoval parádní střelecké představení Raimondse Krollise i atmosféru na stadionu.

„Jsme velice rádi a šťastní, že máme tři body, které jsme potřebovali. Hráli jsme podruhé za sebou doma, přičemž minule jsme nedokázali naplno bodovat. Tentokrát se to podařilo. Hráčům patří poděkování za to, jak si za vítězstvím ve druhé půlce jednoznačně šli,” komentoval Kameník nedlouho po závěrečném hvizdu duelu.

Zápas se podle kouče vyvíjel dobře. „Relativně brzy jsme skórovali a získali vedení. Hra se ubírala víceméně podle našeho scénáře, i když samozřejmě s některými věcmi, jež nebyly v pořádku. Škoda, že jsme zbytečně inkasovali po nedohrané standardce, kdy jsme nedostali míč ven ze šestnáctky a střetnutí se trochu zkomplikovalo,” přemítal Kameník.

„Dobře jsme vstoupili do druhé půlky, následně přišla trochu hluchá pasáž. Nicméně hráči prokázali vůli, zvedli se a šli jsme si za úspěchem. Abychom byli trochu více v klidu, potřebovali jsme vstřelit ještě jednu branku. Velkou šanci dávat na 3:1 měl Krollis, ale výsledek 2:1 bereme. Soupeř má svoji kvalitu a prokazoval ji v minulých utkáních,” vysvětloval trenér MFK.

Zároveň poděkoval všem zúčastněným, kteří se na třech bodech podíleli, včetně fanoušků. „Na hřišti výrazně přispěl k výhře Krollis. Od toho tam útočník je a proto jsme ho angažovali. Navíc má skvělý charakter a pracuje pro tým. Věřím, že si formu v následujících pěti kolech udrží a stále nám bude platný,” dodal Kameník na adresu dvougólového střelce.

Níže sledujte celý záznam tiskové konference po zápase.


Více
Více
Více
Více