15. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Naposledy před baráží doma: vyrazte na zápas s Líšní!

Dramatický závěr sezóny doplňuje zajímavé regionální derby! V neděli 19. května si nenechte ujít duel fotbalistů Vyškova s Líšní, který startuje od 17 hodin. Těšte se na prvotřídní podívanou, jež výrazně napoví o umístění směrem k baráži o FORTUNA:LIGU.

Přestože Vyškov má jistý postup do bojů o nejvyšší soutěž, určitě neplánuje polevit. Naopak cílí na to, aby smazal předešlé nezdary a dostal se v klíčové fázi ročníku zpět do herní pohody. Svěřenci trenéra Jana Kameníka hrají ještě o šest bodů, přičemž nejbližší termín je čeká v neděli 19. května od 17.00 doma v Drnovicích s Líšní.

Aktuálně se rozhoduje o tom, zdali půjde MFK do baráže z druhé, či třetí pozice FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY (když nepočítáme momentálně druhou Sigmu B). Výhodnější samozřejmě je vyšší postavení, při němž by Vyškované završovali baráž na domácí půdě, což je papírově o poznání příznivější situace.

Přijďte tak podpořit mančaft přímo na tribuny a pomozte mu, aby získal potřebnou sebedůvěru a formu do posledních střetnutí. Vstupenky můžete kupovat už nyní ve zvýhodněném online předprodeji ZDE.

VSTUPENKY ONLINE ZDE

Více
Více
Více
Více