27. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Baráž s Karvinou: známe časy zápasů, rozjíždí se i předprodej

Je znám program bojů o postup do FORTUNA:LIGY. Fotbalisté Vyškova se poperou o nejvyšší soutěž už v tomto týdnu, kdy sehrají dvojutkání s Karvinou. Kdy přesně se hraje a jak to bude se vstupenkami na zápas, zjistíte v tomto článku.

Čtvrté místo na konci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY (a současně umístění Sigmy B na druhé příčce) znamená, že MFK půjde do baráže jako hůře nasazený druholigový mančaft. Úvodní bitvu s MFK Karviná tak absolvuje doma, a to už ve čtvrtek 30. května od 18.00. Hrát se bude tradičně v Drnovicích. Odveta je pak v plánu na karvinském stadionu v neděli 2. června od 17.30.

Bude se Vyškov nakonec radovat z postupu? Významný krok k úspěchu mohou svěřenci Jana Kameníka udělat v domácím střetnutí, na které jste všichni srdečně zváni! Vstupenky jsou k dispozici v ONLINE PŘEDPRODEJI za totožné ceny, na jaké jste byli zvyklí po celý ročník. Co se týče permanentkářů, ti mají vstup pokrytý v rámci svojí permanentky.

Pro Vyškovany půjde o druhý pokus postoupit mezi českou fotbalovou elitu. Před rokem nepostoupil MFK pouze o jediný gól, když nestačil na letos přímo sestupující Zlín. Tentokrát se soupeř i pořadí duelů mění, což slibuje novou dávku dramatických momentů a nejnapínavější závěr sezóny, jaký si lze vůbec představit.

Buďte s týmem u milníku, jenž se může nesmazatelně zapsat do historie MFK Vyškov.

KUPUJTE LÍSTKY NA BARÁŽ ZDE


Více
Více
Více
Více