3. června 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Krollis po baráži: Vydali jsme ze sebe to nejlepší, co šlo

Vyškovský útok si v baráži uměl šance vytvořit, jejich proměňování však pokulhávalo. Po barážové odvetě s Karvinou shrnul boje o FORTUNA:LIGU lotyšský reprezentant Raimonds Krollis, který bilancoval i celou půlsezónu v dresu klubu.

„Opět 0:1, jsme velmi zklamaní. V obou zápasech jsme ze sebe vydali to nejlepší. Byli jsme tým, ale nedali jsme góly, což ve fotbale rozhoduje,“ uvědomoval si Krollis krátce potom, co se Vyškovu také druhý rok po sobě zavřela barážová vrata a postup do první ligy se nekonal.

Podle Krollise je ovšem potřeba vyzdvihnout výkon, jenž mužstvo podalo v posledních dvou střetnutích. „Kdybychom takto hráli po celé jaro, byli bychom mnohem lepším týmem,“ podotýkal lotyšský reprezentant. Ten se následně zaměřil i na svoji osobní hru.

„Když neskórujete, samozřejmě to není dobré. Měli jsme několik šancí, hráli jsme z obrany na protiútoky. Udělal jsem maximum v osobních soubojích a zkusil vše, co se dalo,“ ohlížel se Krollis.

Uplynulého půlroku s Vyškovem si nesmírně cení. „Užil jsem si svůj čas tady. Klub nám dal všechno, za což jsem vděčný. Uplynulé měsíce byly tady velmi dobré,“ dodal Krollis. Celý rozhovor si přehrajte v přiloženém videu.


Více
Více
Více
Více