3. června 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

V ofenzivních detailech byla Karviná nad námi, připustil Kameník

Obsáhlé hodnocení si připravil po druhém barážovém střetnutí trenér Jan Kameník. V něm mluvil o posledních výkonech fotbalistů Vyškova, přednostech Karviné v uplynulém dvojzápase či o vyhlídkách do dalšího ročníku ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

„Karviná byla v baráži o dva góly lepší. V obou zápasech vstřelila branku a byla v tomto detailu nad námi. Zato my, i když jsme měli šance, jsme se střelecky neprosadili. Obě utkání probíhala v nasazení, s celou řadou emocí i dobrých fotbalových momentů, nicméně kvalita v ofenzivní fázi na posledních 30 metech mluvila pro soupeře. Karviná tak uhájila prvoligovou příslušnost a je potřeba jí pogratulovat,“ vyzdvihoval Kameník v pozápasovém komentáři.

Ani letos se nepodařilo žádnému z druholigových účastníků postoupit přes baráž. „Rozdíl mezi soutěžemi tak musí být patrný. Vstoupili jsme do toho s vervou a myslím si, že jsme místy dostali Karvinou pod tlak a je možné, že mohli být z duelu trochu nervózní. Byla jednoznačným favoritem, zatímco my jsme mohli být uvolněnější a třeba si více dovolit,“ přemítal vyškovský trenér. Výsledek ovšem mluvil nakonec pro papírově silnější tým.

Celé hodnocení kouče MFK můžete zhlédnout ze záznamu níže.


Více
Více
Více
Více