11. června 2024, Klub, foto: Michal Málek

Půlrok ve Vyškově? Cítil jsem se skvěle, těší Krollise

Byl jednou z výrazných postav fotbalistů MFK, kteří bojovali ze všech sil o postup do nejvyšší české soutěže. Útočník Raimonds Krollis zasáhl na jaře v dresu Vyškova do 14 zápasů včetně baráže, během nichž dal pět branek a přidal tři asistence. Jak se lotyšský reprezentant za působením s mírným odstupem ohlíží?

„Znovu jsem si užíval fotbal. Jsem vděčný všem trenérům, kteří do mě ve Vyškově vložili velkou důvěru. Užil jsem si čas strávený na hřišti, spoluhráči byli skvělí a bylo to část ročníku obohacená spoustou krásných emocí,“ komentoval Krollis zhruba týden po barážové odvetě s Karvinou.

„Co se týče Vyškova, cítil jsem se v něm parádně. Měl jsem pocit, že se nám tým snažil dát všechno, co mohl. A to i přes omezené prostředky. Atmosféra byla při každém domácím zápase úžasná, fanoušci byli perfektní a podporovali nás v dobrém i zlém,“ podotkl dvaadvacetiletý střelec.

Za svůj nejlepší výkon jara zvolil Krollis dvougólové představení doma s Varnsdorfem. V něm se dvakrát střelecky prosadil a zajistil mančaftu výhru 2:1. „Fanoušci potom byli šťastní a skandovali mé jméno. Byl to skvělý pocit vstřelit vítěznou branku,“ přemítal.

Právě podpora z tribun byla něčím, na co Krollis dozajista nezapomene. „Přestože jsme nehráli přímo ve Vyškově, na každé utkání přišlo plné hlediště. Zápal fanoušků byl skutečně obrovský, takže bylo smutné, že jsme pro ně nezajistili postup. V tu chvíli jsme se však snažili ze všech sil,“ doplnil na závěr Krollis.

Více
Více
Více
Více