28. června 2024, Redakce

Příprava začíná. Vyškov vyzve Zlín

Vyškov čeká první přátelské utkání. V sobotu 29. června zajíždí do Luhačovic, kde se utkání s ex-ligovým Zlínem. Utkání startuje v 10:30 a sledovat jej můžete prostřednictvím živého přenosu.

Po více jak týdnu přípravy přichází na řadu první přípravný zápas. Vyškov zamíří do Luhačovic, kde se utká s nováčkem ve druhé lize - FC Zlín. Ten se do druhé nejvyšší soutěže dostal po nepříliš povedeném loňském ročníku, na jehož konci sestoupil do druholigových vod z poslední pozice.

Stejně jako ostatní týmy, tak i Zlín notně proměnil kádr a jeho znění pro sobotní duel je jednou ze záhad. Stejně jako sestava Vyškova, která čítá mnoha změn. „Pro nás jde o první přátelské utkání. Těšíme se. Z tréninkového procesu se budeme snažit přenést věci do zápasu. Máme tu spoustu nových váří, které budeme chtít vidět v zápase. Hráči se budou moci ukázat a předvést nám co umí,“ řekl k prvnímu duelu přípravy kouč Jan Kameník.

Historie posledních pěti vzájemných duelů ukazuje tři soutěžní klání, dvakrát baráž, jednou pohár a dva přátelské zápasy. Jednou vyhrál Vyškov (MOL Cup), jednou Zlín (baráž o F:L). Zatímco pro Vyškov jde o první přípravný duel, Zlín už za sebou jedno má. V něm remizoval 0:0 s Líšní. „Pro nás to bude první test, ve kterém si ověříme, jakým způsobem se nám zatím povedlo kádr poskládat a zjistíme kde nás tlačí bota a kde musíme kádr doplnit,“ uzavřel Kameník.

Duel se Zlínem se odehraje v sobotu 29. června ve Sportovním centru Radostova v Luhačovicích. Utkání můžete sledovat prostřednictvím živého přenosu.


Více
Více
Více
Více