4. července 2024, Tadeáš Mima

Vyškov vyrazil na soustředění, trénuje v centru Dunajské Stredy

Letní soustředění absolvují na Slovensku fotbalisté Vyškova, kteří se těší ze skutečně parádního zázemí. Jejich domovem je v těchto dnech MOL Football Academy, kde se obvykle připravují hráči významného místního klubu DAC Dunajská Streda. Jak vyškovský tým akci prožívá a co ho ještě čeká?

„V tomto týdnu jsme odjeli na soustředění na Slovensko. Využíváme fantastického zázemí hotelu Bionic Sphere a tréninkových prostor MOL Football Academy. Tam jsme našli podmínky jak z jiného světa, protože to, co jsme viděli během zimy v Leganés, nynější prostředí ještě předčilo,” nemohl si vynachválit generální manažer MFK Zbyněk Zbořil. Podle jeho slov je zázemí zkrátka úžasné.

„Naskýtají se nám parádní varianty, jak pracovat s mužstvem. S kluky můžeme být v kontaktu 24 hodin a současně absolvujeme tréninkové jednotky. Všechno budeme směřovat ke generálce s Považskou Bystricou, kterou Vyškov se hraje příští sobotu v Drnovicích,” doplnil Zbořil.

Vyškovští odcestovalo po přípravě se Skalicou, s níž to mančaftu výsledkově příliš nevyšlo. „Jsou to takové porodní bolesti při skládání nového kádru. Máme hodně nových hráčů na zkoušku, přičemž u finálního výběru budeme muset mít správnou ruku,” uvažuje člen managementu MFK.

Vrcholem soustředění se stane utkání s druhým týmem uplynulého ročníku slovenské ligy DAC Dunajská Streda v jejím tréninkovém středisku. „Odehrajeme modelový zápas 2 × 60 minut, kde si sáhneme na hranu svých možností,” upozorňuje manažer Vyškova.


Další příprava MFK Vyškov

sobota 6. července 2024

10.30

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Vyškov

MOL Football Academy, Dunajská Streda

sobota 13. července 2024

17.00

MFK Vyškov – FK MŠK Považská Bystrica

Stadion Drnovice
Více
Více
Více
Více