7. července 2024, Redakce

Nová identita: druhá liga bude Chance Národní Ligou

Spoustu novinek přináší fotbalová sezóna 2024/2025. Jednou z těch nejzásadnějších je i to, že se mění názvy nejvyšších českých lig. Fotbalisté Vyškova tak budou nově nastupovat v Chance Národní Lize, která nese jméno nového generálního partnera.

Vedle názvu se k prvnímu červenci také kompletně mění identita. Chance Liga i Chance Národní Liga mají nové logo, barvy, znělku, font a další prvky, které vycházejí z moderních trendů a stanou se synonymem pro obě soutěže.

Právě modernost a obecně nadčasovost byly výrazným kritériem při vyhodnocování tendru na zhotovitele nové identity. Jako nejlepší zvolila Ligová fotbalová asociace práci studia Touch Branding pod vedením uznávaného designera Martina Marušince.

Dominantními barvami Chance Ligy budou výrazná limetková a tmavě modrá. Chance Národní Liga bude oděna do neonové zelené a tmavě modré. Obě soutěže tak v barevnosti sázejí na kombinaci moderního svěžího pohledu a tradice, což odpovídá směřování obou lig.

Premiérové utkání v rámci Chance Národní Ligy čeká Vyškov již zanedlouho. Konkrétně v sobotu 20. července hostí v 1. kole fotbalisty Prostějova, a to od tradičních 10.15 na stadionu Drnovice.

Více
Více
Více
Více