11. července 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Příchod do vyškovské zálohy: objeví se v ní Tom Ulbrich

Mohutné posilování fotbalistů Vyškova neustává. Klub se nově může spolehnout na Toma Ulbricha, který pomůže záloze týmu. Šestadvacetiletý hráč přestupuje z Tatranu Bohunice, účastníka předchozího ročníku MSFL.

Mládežnickou cestu odstartoval Ulbrich za RAFK Rajhrad, odkud následně pokračoval do jihomoravské metropole. Vyzkoušel si tak Spartu Brno i Zbrojovku, kterou reprezentoval také v nejvyšší juniorské lize. Rok 2017 se potom stal pro Ulbricha přelomovým, jelikož přestoupil do Liberce.

Na severu Čech však za A-tým nenastoupil, načež mezi sezónami 2018/19 a 2020/21 působil v dresu FC Písek. Za tuto dobu nasbíral 40 startů v ČFL včetně čtyř gólů a dvou asistencí. Další přesun provedl Ulbrich do Líšně, kde za 44 střetnutí zaznamenal stejnou bodovou bilanci jako v Písku. Poslední půlrok strávil v Tatranu Bohunice.

Nyní se Tom Ulbrich dostává zpět do Chance Národní Ligy, kde bude hájit barvy MFK Vyškov. Jak se záložníkovi bude dařit, ukáží již nejbližší dny a týdny, kdy je na programu domácí generálka s Považskou Bystricou i začátek ligového ročníku.

Více
Více
Více
Více