12. července 2024, Klub

Informace k prodeji permanentek i domácí generálce

Chcete si zajistit místo na všech domácích zápasech MFK Vyškov? Potom je pro vás připravena permanentka, k níž si můžete vyřídit veškeré náležitosti už v sobotu na domácí generálce s Považskou Bystricou. Zápas začíná v Drnovicích od 17 hodin. Kompletní informace přinášíme v tomto článku.

K permanentkám se dostanete vícero způsoby. Jedním je, že navštívíte sobotní generálku (vstup je zdarma), v rámci níž hostí Vyškov na drnovickém stadionu od 17.00 FK MŠK Považská Bystrica.

Na místě bude možné hotově zaplatit za papírový voucher, který si na prvním domácím zápase Chance Národní Ligy (20. července od 10.15 Vyškov–Prostějov) necháte proměnit na permanentku v podobě plastové kartičky. V případě nákupu přes voucher bude nutné uvést své jméno, telefonní číslo a e-mailovou adresu.

Další možností bude nákup permanentky online, jenž bude v provozu od příštího týdne. Proto pozorně sledujte webové stránky a sociální sítě MFK Vyškov, aby vám v tomto směru nic neuniklo.

A kolik budou permanentky na novou sezónu stát? Pokud ji ještě nevlastníte, zaplatíte 1 400 korun. Jestli ji už však máte z minulého ročníku, snižuje se cena na 1 250 korun.

Více
Více
Více
Více