14. července 2024, Tisková zpráva

Vyškov opouští Santiago Eneme, míří do Liberce

Dobrá vyškovská práce nese své ovoce. Ligovou enklávu bývalých Vyškováků rozšíří další jméno, Santiago Eneme již neoblékne dres MFK a míří za ligovým angažmá. Novým působištěm reprezentanta Rovníkové Guineje bude Slovan Liberec.

„Pokračujeme v nastoleném trendu. Vyškov už jasně ukázal, že umí připravit hráče pro ligu, a věříme, že je to i případ Santiaga. Loni patřil Santi mezi ústřední postavy našeho týmu, ale bohužel se v závěru sezóny zranil a nemohl nám pomoci v baráži. Santi svými výkony u nás nebo na AFCONu jasně ukázal svou kvalitu, stal se rozdílovým hráčem a Vyškov přerostl. Vzhledem k jeho výkonům se logicky začaly o jeho služby zajímat prvoligové a zahraniční kluby a jsme rádi, že můžeme Santiho posunout o kousek výše. Santiagovi přejeme hodně štěstí a věříme, že se mu v novém angažmá bude dařit a potvrdí, že námi nastolená cesta funguje,“ řekl k transferu manažer Zbyněk Zbořil.

Santiago se poprvé ve vyškovském dresu ukázal v srpnu loňského roku, když přestoupil z Francie, konkrétně z Nantes. Během podzimu si získal svými výkony jak fanoušky, tak odbornou veřejnost. Během loňské sezóny odehrál 20 ligových zápasů a čtyři pohárové. Zaznamenal jednu soutěžní branku, když pomohl Vyškovu k výhře 4:3 nad Prostějovem.

Hodně štěstí Santi!


Více
Více
Více
Více