16. července 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Další jméno z Leganés! Ve Vyškově hostuje Sekou Djanbou

Nedlouho před startem Chance Národní Ligy byl dotažen další příchod do sestavy Vyškova. Jihomoravské fotbalisty posílí na hostování devatenáctiletý záložník Sekou Djanbou, který se z Burkiny Faso dostal postupnými kroky až do Leganés. Kromě středu pole může zahrát také na pozici stopera.

Přestože má Sekou Djanbou občanství Mali, herní zkušeností sbíral v minulosti například za týmy v jiné africké zemi – Burkině Faso. Jeho působištěm tak byly třeba kluby Rahimo FC či Burkina F. Onze. Později se fotbalista přesunul až do Spojených arabských emirátů, kde se stal součástí Elite Falcons.

Netrvalo přitom dlouho a Djanbou udělal další velký krok v kariéře. Loni na jaře se přesunul do Španělska a přidal se k organizaci Leganés. Tam zastával místo jak ve výběru do 19 let, tak v dospělém B týmu. Nynější hostování zavede mladého záložníka, jenž může případně může být i vzadu.

Možnost prvního soutěžního startu se hráči naskytne už v sobotu 20. července. Od 10.15 hostí Vyškov úvodní kolo Chance Národní Ligy proti Prostějovu. Vstupenky (anebo permanentky) seženete online ZDE.

Více
Více
Více
Více