18. července 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Takto vypadají dresy Vyškova pro sezónu 2024/25

Velkou představovačku si nachystali fotbalisté Vyškova těsně před startem nového ročníku. Hráči MFK ukazují, v jakých dresech vyběhnou už o tomto víkendu k úvodnímu kolu Chance Národní Ligy. Podívejte se na zbrusu novou sadu nejen na fotkách, ale i díky speciálnímu videu.

Nové dresy představil klub ve videu, které se odehrává nejen v samotném Vyškově, ale také u drnovického stadionu. Dres s bílým podkladem a dalšími designovými prvky navazují na předchozí variantu z jarní fáze ligy.

V sobotu 20. července, kdy Drnovice od 10.15 hostí úvodní kolo Vyškov–Prostějov, budou repliky nových dresů skladem ve fanshopu. Objednávky originálních dresů potom můžete provádět buď na e-mailu vyshop1921@email.cz, anebo nápodobně v sobotu přímo na zápase. Cena originálního dresu činí 1 921 korun, repliky 1 200 korun a dětské repliky 900 korun.

Na utkání mezi MFK a Prostějovem seženete vstupenky (či případně celosezónní permanentky) také prostřednictvím online předprodeje – a to přes aplikaci ENIGOO. Pokud byste se chtěli podívat i na další produkty z fanshopu, najdete je ZDE.


Více
Více
Více
Více