14. října 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Připravte se na nejbližší zápasy! Vyrazte do Líšně, doma pak čeká Zlín

Podzim Chance Národní Ligy se žene ke svému závěru – a vy u toho nesmíte chybět! Fotbalisté Vyškova se po reprezentační pauze představí už tuto sobotu v Líšni, kam fandové vypravují autobus. O týden později pak následuje domácí bitva s nabušeným Zlínem.

Pomalu, ale jistě se blíží moment, kdy se Vyškov vrátí do zápasového tempa. Stane se tak již v sobotu 19. října při venkovním duelu s Líšní. A jihomoravskému derby nemůže chybět ani autobusový výjezd na stadion v brněnské Kučerově ulici.

Jak se můžete připojit k výjezdu i vy? Nachystejte si 200 korun za osobu (100 Kč = cesta autobusem, 100 Kč = cena lístku na místě) a buďte připraveni ve 13.40 na zastávce u Rostexu. Hlásit se můžete pouze na e-mailu fanaticizvyskovska@email.cz. Případně neváhejte kontaktovat do zpráv stránku Fanatici z Vyškovska buď na Facebooku, či na Instagramu. Podrobnosti jsme pro vás zpracovali V TOMTO ČLÁNKU.

A co byste si neměli nechat ujít dále? Přece návrat fotbalistů MFK do domácího prostředí! To bude mít podobu měření sil se Zlínem, který zatím vládne tabulce Chance Národní Ligy. Hrát se bude v sobotu 26. října od 10.15 v Drnovicích.

Stanou se Vyškované prvním mančaftem, jenž ševce na podzim porazí? Nezapomeňte si zakoupit vstupenky už teď ve zvýhodněném předprodeji ZDE. Když si lístek zakoupíte právě nyní, zaplatíte pouhých 120 korun. Při koupi v den utkání byste utratili o 20 korun více. Zajistěte si tak svá místa včas a podpořte MFK v cestě za šesti body z nejbližších soubojů!

Více
Více
Více
Více